Direct naar de inhoud
Word lid

Zeg nee tegen Black Friday

Doe de Black Friday-weerbaarheidstraining. Drie oefeningen om je niet langer gek te laten maken door onbewuste marketing, maar je bewust te worden van wat je echt wilt. Nu gratis!

anti blackfriday logo

Van alle kanten wordt ons wijsgemaakt dat het kopen van nieuwe spullen ons gelukkig maakt. Maar is dat wel zo? Wat maakt het leven echt waardevol?

De Black Friday-weerbaarheidstraining is niet alleen handig voor nu, maar voor alle momenten waarop de verleiding dreigt.

Meld je aan voor de korte weerbaarheidstraining. Drie denkoefeningen in je mail, waarvan je de eerste meteen na aanmelding ontvangt. En voor wie wil is er verdiepingsmateriaal te bestellen. Ook gratis!

Meld je nu aan!

Gewoon gratis en voor niks

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een weerbaarheidstraining?

Overal om ons heen – ook online – worden we constant geprikkeld en verleid met het idee dat we iets nodig hebben: eten, drinken, nieuwe gadgets, verzekeringen, kleding. Echt alles. Sommige spullen zijn natuurlijk nodig om te overleven en om in onze basisbehoeften te voorzien. Helaas probeert de commerciële markt ons maar al te vaak te verleiden met dingen die we níet nodig hebben. Ondertussen wordt de afvalberg met ongebruikte spullen steeds groter. Onze aarde gaat gebukt onder de huidige consumptiemaatschappij.

Het is lastig om deze verleidingen te weerstaan. Hoe kun je je er toch weerbaar tegen maken? Door na te denken over wat jij écht nodig hebt voor een mooi en goed leven. Door je bewust te zijn van wat je van waarde vindt.

Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het Humanistisch Verbond biedt je daarom een gratis weerbaarheidstraining aan. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook de planeet.

Het Humanistisch Verbond activeert en inspireert. We zetten in op verandering. We doorbreken hokjes, stimuleren het vrijdenken, zetten dialoog tegenover polarisatie, en helpen jou in je zoektocht naar wat jij van waarde vindt in het leven. Want verandering is pas echt mogelijk als je weet wat ertoe doet. Staat dit je wel aan? Denk er dan eens over na om lid te worden. Samen zorgen we voor die verandering. Help mee!

Deel dit

A list of posts

  • Humanistisch DNA – Annette Aeneae

  • Humanistisch DNA – Carry Wevers

  • Humanistisch DNA – Marian Pater

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.