VACATURE: onafhankelijk voorzitter bestuur gezocht!

Let op: externe vacature. Het bestuur van het Centrum voor Vormingsonderwijs is op korte termijn op zoek naar een onafhankelijk voorzitter bestuur. Ben jij een sterke verbinder en heb je een heldere visie op de rol van vormingsonderwijs in Nederland? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

VACATURE: fondsenwerver gezocht!

Wij zoeken een fondsenwerver! Wie komt ons team op ons kantoor in Amsterdam versterken? We zoeken iemand die plannen kan ontwikkelen voor leden-en fondsenwerving, die het campagneteam kan adviseren over acties en goed is met CRM-systemen.

 

STAGE: campaigner gezocht!

Ben jij communicatief sterk, maatschappelijk betrokken én wil je tijdens je stage meer dan alleen koffie halen en post wegbrengen? Kortom: wil je de wereld beter en menselijker maken met prachtige campagnes? Wordt dan stagiair op de afdeling Communicatie & Campagne van het Humanistisch Verbond. Meer informatie vind je hier.

STAGE: evenementen & activiteiten 

Als stagiair evenementen & activiteiten werk je nauw samen met de programmamanager ‘Inspiratie voor het Leven’ en de marketing en communicatiemedewerker van de cursussen en evenementen op het landelijk bureau van het Humanistisch Verbond in Amsterdam vind je hier.

VACATURE: docent/cursusleider (betaald)

Vind je het leuk om cursussen te verzorgen? Heb je didactische ervaring? Ben je goed in het overdragen van inspirerende humanistische visies en ideeën? Bekijk dan zeker even deze vacature. De volledige vacature vind je hier. 

————————————–

Vrijwilligers algemeen

Het Humanistisch Verbond heeft 39 afdelingen, die worden gerund door vrijwilligers. Als u geïnteresseerd bent om actief te worden in een afdeling dan kunt u op de pagina’s van de afdelingen informatie vinden over werkzaamheden.

Stageplaatsen algemeen

Regelmatig heeft het Landelijk Bureau van het Humanistisch Verbond plaats voor een stagiair. Wil je graag stage lopen op het Landelijk Bureau, stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar info@humanistischverbond.nl