VACATURE: Notarieel jurist/executeur (32 uur)

Wil jij werk maken van je maatschappelijke betrokkenheid? We zijn op zoek naar een nieuwe notarieel jurist voor het afwikkelen van nalatenschappen.

VACATURE: Juridisch medewerker/notarisklerk (32 uur)

Als juridisch medewerker ben je de steun en toeverlaat van onze juristen bij het uitoefenen van het executeurschap. Je bent het visitekaartje van de afdeling en het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en andere relaties. Zoeken we jou?

STAGE: campaigners gezocht!

Ben jij communicatief sterk, maatschappelijk betrokken én wil je tijdens je stage meer dan alleen koffie halen en post wegbrengen? Kortom: wil je de wereld beter en menselijker maken met prachtige campagnes? Word dan stagiair op de afdeling Communicatie & Campagne van het Humanistisch Verbond. Meer informatie vind je hier.

————————————–

Vrijwilligers algemeen

Het Humanistisch Verbond heeft 39 afdelingen, die worden gerund door vrijwilligers. Als u geïnteresseerd bent om actief te worden in een afdeling dan kunt u op de pagina’s van de afdelingen informatie vinden over werkzaamheden.

Stageplaatsen algemeen

Regelmatig heeft het Landelijk Bureau van het Humanistisch Verbond plaats voor een stagiair. Wil je graag stage lopen op het Landelijk Bureau, stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar [email protected]