VACATURE: Programmamedewerker humanistisch geestelijke verzorging (32-36 uur)

Het Humanistisch Verbond zoekt een programmamedewerker humanistisch geestelijke verzorging. Heb jij affiniteit met zingeving, levensvragen en het humanistisch gedachtegoed? Vind je het leuk om inspirerende activiteiten op touw te zetten? Wil je onze rots in de branding zijn als het gaat om het verzorgen van de dagelijkse administratie en communicatie? Dan ben je wellicht op zoek naar deze functie!

STAGE: campaigners gezocht!

Ben jij communicatief sterk, maatschappelijk betrokken én wil je tijdens je stage meer dan alleen koffie halen en post wegbrengen? Kortom: wil je de wereld beter en menselijker maken met prachtige campagnes? Word dan stagiair op de afdeling Communicatie & Campagne van het Humanistisch Verbond. Meer informatie vind je hier.

————————————–

Vrijwilligers algemeen

Het Humanistisch Verbond heeft 39 afdelingen, die worden gerund door vrijwilligers. Als u geïnteresseerd bent om actief te worden in een afdeling dan kunt u op de pagina’s van de afdelingen informatie vinden over werkzaamheden.

Stageplaatsen algemeen

Regelmatig heeft het Landelijk Bureau van het Humanistisch Verbond plaats voor een stagiair. Wil je graag stage lopen op het Landelijk Bureau, stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar info@humanistischverbond.nl