Direct naar de inhoud
Word lid

Hét magazine voor en door jonge humanisten

Type content: Nieuws Categorieën: Webshop Gepubliceerd op:

Open je blik voor een humane wereld met OPEN.BLIK Magazine, het tijdschrift voor en door jonge humanisten waarin diepgang, dialoog, verbinding en inclusiviteit centraal staan.

Wij jongeren verdiepen ons steeds minder. We lezen liever snelle socialmedia- berichten. Terwijl juist de jonge humanisten in mijn omgeving behoefte hebben aan diepgang, aan een open dialoog. Daarom OPEN.BLIK.
Elena van Hattum
Hoofdredacteur

OPEN.BLIK Magazine is het tijdschrift vol blikopeners

voor een humane wereld, voor en door jonge humanisten. Verwacht interviews, reportages, columns, feiten en meer. Het tijdschrift is een nieuw project van onze jongerenafdeling Jonge Humanisten.

VRIJHEID VERSUS PLICHT

Het eerste nummer ‘Vrijheid versus plicht’ verkent de vraag: kun je vrij zijn om je leven vorm te geven zoals je wil, én voldoende je verantwoordelijkheid nemen om ook sociaal samen te leven met de ander en de planeet? Een interview met zorgvernieuwer Teun Toebes (22), feiten over botsende rechten in Nederland, een reportage van een antiracismeprotest en meer.

Bestel hieronder gratis dit exemplaar van OPEN.BLIK.

Ja, ik ontvang graag een gratis exemplaar van OPEN.BLIK!

"*" geeft vereiste velden aan

Onze nieuwsbrief elke twee weken in je inbox? Al meer dan 40.000 mensen gingen je voor!
We horen graag wat je van het magazine vindt. Mogen we je bellen?
We leggen je gegevens vast conform de AVG. Zie ons privacystatement.

Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is de enige onafhankelijke organisatie die staat voor een vrije en humane samenleving. We komen in actie als keuzes over leven, liefde, denken en dood in gevaar komen. Ons werk is alleen mogelijk met steun van onze leden. Samen versterken we het humanistische geluid in Nederland.

Deel deze pagina

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.