Direct naar de inhoud
Word lid

Gratis special: het andere verhaal

Type content: Nieuws Categorieën: Inspiratie voor het leven Verhalen in HUMAN INC Webshop Gepubliceerd op:

HUMAN INC. prikkelt de geest met journalistieke interviews, verdiepende essays en verhalen van mensen over menselijkheid. Het nieuwe nummer staat in het teken van het andere verhaal. Vul het formulier in en krijg het tijdschrift gratis thuisgestuurd!

Het is klein, letterlijk, bescheiden en vrij van elke vorm van cynisme. Dat is ook weleens prettig.
De Volkskrant

Ja, stuur mij een gratis nummer!

"*" geeft vereiste velden aan

Onze nieuwsbrief elke twee weken in je inbox? Al bijna 40.000 mensen gingen je voor!
We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees hier ons privacystatement.

Ons fijne, kleine magazine

HUMAN INC. is het journalistieke magazine van het Humanistisch Verbond met interviews, reportages, columns en laatste cijfers. Het tijdschrift verschijnt drie keer per jaar en is gratis voor leden.

Het nieuwe nummer van de HUMAN INC. gaat over het andere verhaal. Achter elke eenzijdige mening schuilt een veelzijdig verhaal. Zet je iemand op basis van een andere mening al op voorhand weg als ‘wappie’ of ‘klimaatdrammer’, of ben je bereid om naar het verhaal erachter te luisteren? Duik met ons mee in het thema ‘polarisatie’ en zoek je weg in het meningencircus. 

Het Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is de enige onafhankelijke organisatie die staat voor een vrije en humane samenleving. We komen in actie als keuzes over leven, liefde, denken en dood in gevaar komen. Ons werk is alleen mogelijk met steun van onze leden. Samen versterken we het humanistische geluid in Nederland. Leden ontvangen het magazine gratis.

Deel deze pagina

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.