Direct naar de inhoud
Word lid

Gratis special: koppige optimisten

Type content: Nieuws Categorieën: Human-Magazine Inspiratie voor het leven Verhalen in HUMAN INC Webshop Gepubliceerd op:

HUMAN INC. prikkelt de geest met journalistieke interviews, verdiepende essays en verhalen van mensen over menselijkheid. Het nieuwe nummer staat in het teken van koppig optimisme. Vul het formulier in en krijg het tijdschrift gratis thuisgestuurd!

Het is klein, letterlijk, bescheiden en vrij van elke vorm van cynisme. Dat is ook weleens prettig.
De Volkskrant

Ja, stuur mij een gratis nummer!

"*" geeft vereiste velden aan

Onze nieuwsbrief elke twee weken in je inbox? Al bijna 40.000 mensen gingen je voor!
We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees hier ons privacystatement.

Ons fijne, kleine magazine

HUMAN INC. is het journalistieke magazine van het Humanistisch Verbond met interviews, reportages, columns en laatste cijfers. Het tijdschrift verschijnt drie keer per jaar en is gratis voor leden.

Het nieuwe nummer ‘Koppig optimisme’ gaat over hoe we ons ondanks het klimaat, oorlogen en andere crises toch koppig blijven inzetten voor een wereld die we wél de moeite waard vinden. In plaats van de ogen te sluiten voor al het leed en menselijk tekort, zetten koppige optimisten zich in om het beter te doen. In dit nieuwe nummer van HUMAN INC. lees je verhalen van koppige optimisten die kunnen inspireren.

Het Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is de enige onafhankelijke organisatie die staat voor een vrije en humane samenleving. We komen in actie als keuzes over leven, liefde, denken en dood in gevaar komen. Ons werk is alleen mogelijk met steun van onze leden. Samen versterken we het humanistische geluid in Nederland. Leden ontvangen het magazine gratis.

Deel deze pagina

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.