Oproep

Voor diverse activiteiten die gepland staan voor volgens jaar (2024) zijn we dringend opzoek naar mensen die het leuk vinden een handje te helpen. Dat kan zijn tijdens de voorbereidingen maar ook op de bijeenkomsten zelf. Lijkt het je leuk eens iets te doen voor één van onze activiteiten, meld je dan aan bij één van de bestuursleden!

We zijn o.a. opzoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen bij:

Het Duurzaamheidsfestival in Assen (eind januari 2024): een festival dat in samenwerking met andere levensbeschouwelijke organisaties in Assen wordt georganiseerd. We willen graag tijdens deze dag een stand van HV Drenthe hebben staan met informatie en activiteiten.

De Ledendag Noord (eind maart 2024): een dag voor alle leden van HV Friesland, HV Groningen en HV Drenthe. Tijdens deze dag komen diverse onderwerpen aanbod en zijn er diverse activiteiten bij te wonen.

De Familiedag HV Drenthe (medio juli 2024): een dag voor (groot)ouders en (klein)kinderen waarin HV Drenthe zich presenteert en er allerlei leuke dingen te doen zijn voor jong en oud.

Of deze activiteiten doorgang zullen vinden is sterk afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat in de gelegenheid is om de handen uit de mouwen te steken. Dus geef je vooral op als je mogelijkheden ziet om op wat voor een manier dan ook te helpen.