Direct naar de inhoud
Word lid

Voeding voor de geest

HUMAN INC. prikkelt de geest met journalistieke interviews, verdiepende essays en verhalen van mensen over menselijkheid. Vul het formulier in en krijg het tijdschrift gratis thuisgestuurd!

Het is klein, letterlijk, bescheiden en vrij van elke vorm van cynisme. Dat is ook weleens prettig.
De Volkskrant human inc.
De Volkskrant

Ja, stuur mij een gratis nummer!

"*" geeft vereiste velden aan

Onze nieuwsbrief elke twee weken in je inbox? Al bijna 40.000 mensen gingen je voor!
We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees hier ons privacystatement.

HUMAN INC. is het journalistieke magazine van het Humanistisch Verbond met interviews, reportages, columns en laatste cijfers. Het tijdschrift verschijnt drie keer per jaar en is gratis voor leden.

Het nieuwe nummer ‘Van ego naar eco’ gaat over hoe we met koppig optimisme de strijd tegen klimaatverandering aan kunnen gaan. Het is nog niet te laat, maar een probleem dat zo groot en zo overweldigend is, kan ervoor zorgen dat je niet meer weet waar te beginnen. Of dat het voelt alsof jouw kleine bijdrage niets uitmaakt, zeker als de politiek en de grote bedrijven weinig doen. In dit nieuwe nummer van HUMAN INC. lees je verhalen van eco-optimisten die kunnen inspireren.

Het Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is de enige onafhankelijke organisatie die staat voor een vrije en humane samenleving. We komen in actie als keuzes over leven, liefde, denken en dood in gevaar komen. Ons werk is alleen mogelijk met steun van onze leden. Samen versterken we het humanistische geluid in Nederland. Leden ontvangen het magazine gratis.

Deel dit

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.