Direct naar de inhoud
Word lid

Vacatures en stages

Het Humanistisch Verbond groeit hard en we investeren in nieuwe functies. Wil jij bijdragen aan vrijheid en rechtvaardigheid? Kom dan bij ons werken. Grote kans dat we een vacature hebben die bij jou past! Hieronder zie je ons huidige aanbod.

Vacature: fondsenwerver particuliere markt

Het Humanistisch Verbond wil de komende jaren de fondsenwerving verder professionaliseren. We zijn op zoek naar iemand die dat kan gaan doen. Lees hier de vacature.

Vacature: humanistisch geestelijk verzorger bij defensie

Als humanistisch geestelijk verzorger bij Defensie vervul je een betekenisvolle rol waarbij je militairen, burgerpersoneel en hun naasten ondersteunt bij uitdagende levensvragen. Vanuit een humanistisch perspectief bied jij begrip, advies en emotionele steun in tijden van nood. Lees hier de vacature.

STAGE: campaigners gezocht!

Ben jij communicatief sterk, maatschappelijk betrokken én wil je tijdens je stage meer dan alleen koffie halen en post wegbrengen? Kortom: wil je de wereld beter en menselijker maken met prachtige campagnes? Word dan stagiair op de afdeling Communicatie & Campagne van het Humanistisch Verbond. Meer informatie vind je hier.

————————————–

Vrijwilligers algemeen

Het Humanistisch Verbond heeft 39 afdelingen, die worden gerund door vrijwilligers. Als u geïnteresseerd bent om actief te worden in een afdeling dan kunt u op de pagina’s van de afdelingen informatie vinden over werkzaamheden.

Stageplaatsen algemeen

Regelmatig heeft het Landelijk Bureau van het Humanistisch Verbond plaats voor een stagiair. Wil je graag stage lopen op het Landelijk Bureau, stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar [email protected]

Deel deze pagina

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.