Vacatures en stages

De vereniging Humanistisch Verbond bestaat dankzij de inzet van medewerkers op het landelijk bureau en vrijwilligers. Interesse in een baan of vrijwillige functie bij het Humanistisch Verbond? Kijk dan regelmatig op deze pagina voor het aanbod.

 

Stagiair(e) Marketing en Communicatie (32 uur)

Ben jij online slim en handig, zelfstandig werkend, initiatiefrijk en heb je affiniteit met de goede doelen sector en het humanisme? Heb je een goede, vindingrijke pen en denk je buiten de gebaande paden? Blijf je graag op de hoogte van de actualiteit en initiatieven rondom vrijheid van denken en levensbeschouwing?

Kom dan stage lopen bij de afdeling Marketing & Communicatie van het Humanistisch Verbond. Je krijgt een aantal structurele dagelijkse werkzaamheden en daarnaast is er ruimte voor eigen initiatieven.

Vrijwilligers algemeen

Het Humanistisch Verbond heeft 39 afdelingen, die worden gerund door vrijwilligers. Als u geïnteresseerd bent om actief te worden in een afdeling dan kunt u op de pagina's van de afdelingen informatie vinden over werkzaamheden.


Stageplaatsen algemeen

Regelmatig heeft het Landelijk Bureau van het Humanistisch Verbond plaats voor een stagiair. Wil je graag stage lopen op het Landelijk Bureau, stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar info@humanistischverbond.nl