Direct naar de inhoud
Word lid

Vacature: project organisator(s) 

Het Humanistisch Verbond wil de komende maanden diverse projecten ten uitvoer brengen. Daarom zijn we op zoek naar één of twee enthousiaste, mens-gedreven doener(s) met een verbindende instelling. 

Waar zet het Humanistisch Verbond zich voor in? 

Vrij denken, samen leven. Het Humanistisch Verbond maakt zich sterk voor een menswaardige samenleving waarin iedereen gelijk wordt behandeld en vrij is het leven zelf vorm te geven. Vanuit het humanisme bieden we inspiratie: we voeden de geest met onze geestelijke zorg, en we organiseren cursussen, verdiepingsdagen, lezingen, maar ook grotere en kleinere evenementen.  

Het Humanistisch Verbond bestaat sinds 1946. Sinds de oprichting hebben we al veel bereikt. Lees hier over onze successen toen en nu. Met bijna 19 duizend groeit het aantal leden. We willen deze groei voortzetten, niet alleen in ledenaantal maar ook in het groter maken van de humanistische beweging. Daarom zijn al onze evenementen toegankelijk voor leden en niet-leden. Samen met hen geven we het humanisme een gezicht en veranderen we de samenleving. 

De komende jaren werken we aan ons beleidsplan: Een optimistisch perspectief – beleidsplan 2022 – 2026. Hieruit volgen verschillende programma’s, die alle nog volop in ontwikkeling zijn. Op de website lees je over de achtergrond van de programma’s. Eén van de programma’s is de Laatste Levensfase. 

Wie zoeken wij? 

Het Humanistisch Verbond wil de komende maanden twee nieuwe evenementen inhoudelijk vormgeven en organiseren. Een is het ‘Tabee Kafee’ (elke 6-8 weken op diverse plaatsen in Nederland) en de ander is het ‘Gala van de Dood’ (landelijk evenement in november). Daartoe zoeken we mensen die kunnen meedenken binnen bestaande projectplannen alsook de dag(del)en vormgeven.  

Daarom zijn we op zoek naar één of twee mensen als: 

Wat ga je doen? 

Wat bieden wij? 

Wat breng je mee? 

Bij het Humanistisch Verbond werken we aan een inclusief en zo divers mogelijke organisatie. Diversiteit en inclusie zijn van cruciaal belang voor succes. Daarmee willen we bereiken dat onze medewerkers de wereld waarin wij leven, weerspiegelen. 

Enthousiast?

Ben je enthousiast dan plannen we graag zo snel mogelijk een gesprek met je in. Je kunt in de maand april reageren op deze functie door je cv en motivatie te sturen aan: [email protected]. Voor vragen kan je contact opnemen met Ellen van der Velden via [email protected] of telefonisch via 020-5219091. Projectvoorstellen zijn in te zien na het insturen van je (voorlopige) motivatie en CV en een video-call over je basale geschiktheid voor de rol. Definitieve sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op ons kantoor in Amsterdam.