humanistisch verbond jubileum
Beeld door: Lotte Dale

Wie zoeken we?

In de rol van Personal Assistant ga jij een veelzijdige functie vervullen. Je gaat 1-op-1 samenwerken met de directeur van het Humanistisch Verbond, die een drukbezette maar vooral inspirerende baan heeft. Hij is vastberaden, vooruitstrevend en weet goed wat hij wil.  In deze functie vervul je dus een spilrol in de organisatie, je weet van de hoed en de rand en kunt meebewegen met wat er nodig is. Het is belangrijk dat je goed overzicht houdt, prioriteiten kunt stellen en zelf met initiatieven komt.

Ook ben je de steun en toeverlaat van de voorzitter van het Landelijk Bestuur en zorg je ervoor dat de bestuursvergaderingen op rolletjes lopen.

Wat ga je doen?

  • Afhandeling van de binnenkomende (e-mail) correspondentie;
  • Agendabeheer van de directeur en voorzitter van bestuur;
  • Bewaken van deadlines van interne en externe correspondentie;
  • Verzamelen van benodigde stukken voor afspraken en vergaderingen;
  • Voorbereiden van presentaties voor o.a. bestuur, extern bezoek en interne aangelegenheden;
  • Toezien op naleving van gestelde actiepunten;
  • Eerste aanspreekpunt in contact met directeur en bestuur
  • Verzorgen van attenties, bloemen e.d. voor medewerkers;
  • Zorgen voor leuke en ludieke activiteiten die de werksfeer bevorderen en medewerkers betrokken houden;
  • Oppakken van interne gerelateerde projecten.

Wat vragen wij?

Vanzelfsprekend ben je goed georganiseerd en werk je gestructureerd, ben je integer, iemand die graag van alles op de hoogte is, flexibel en doortastend. Je hebt creatieve ideeën, je bent een zelfstandige werker met social skills, je bent het gewend om een breed takenpakket te hebben, je bent stressbestendig én je bent van nature dienstverlenend.

Wat bieden wij?

Je komt te werken op ons kantoor in Amsterdam-Oost, waar in totaal zo’n 25 mensen werken. We zijn een platte organisatie met een informele sfeer en grote maatschappelijke betrokkenheid. Voor deze functie bieden we je een salaris conform de cao-sociaal werk, schaal 7. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, voor 32 uur per week, maar als het wederzijds goed bevalt krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

Wil je solliciteren of eerst meer informatie?

Stuur je motivatiebrief en CV voor 27 juni naar het Humanistisch Verbond, sollicitatie@humanistischverbond.nl, onder vermelding van ‘vacature personal assistant’. Kijk voor meer informatie over het Humanistisch Verbond op: www.humanistischverbond.nl. Voor meer informatie over deze functie bel je het algemeen nummer van het Humanistisch Verbond: 020-5219000.

Bij het Humanistisch Verbond werken we aan een inclusief en zo divers mogelijke organisatie. Diversiteit en inclusie zijn van cruciaal belang voor succes. Daarmee willen we bereiken dat onze medewerkers de wereld waarin wij leven weerspiegelen. Iedereen is dus welkom om te solliciteren.