Direct naar de inhoud
Word lid

Vacature: creatieve campagne- en communicatiemedewerker

Draag bij aan onze missie!

Het Humanistisch Verbond is op zoek naar een enthousiaste en creatieve Campagne- en Communicatiemedewerker die wil bijdragen aan onze missie van vrij denken en samen leven. Als onderdeel van ons team zul je werken aan het ontwikkelen en uitvoeren van inspirerende en maatschappelijk relevante campagnes.

“Als campagne- en communicatiemedewerker heb ik de vrijheid gekregen om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Elk goed idee kreeg de ruimte om uit te groeien tot een concreet plan. Binnen ons team was er een cultuur van samenwerking en ondersteuning, waardoor iedereen de ruimte kreeg om zichzelf verder te ontwikkelen. De sfeer was gewoonweg inspirerend en collegiaal, wat de werkomgeving enorm prettig maakte.” Nina, Campagne- en communicatiemedewerker bij Humanistisch Verbond

Hoe ga je ons team versterken?

Als creatieve Campagne- en Communicatiespecialist bij het Humanistisch Verbond maak je deel uit van ons dynamische team, waarin jouw creativiteit een cruciale rol speelt. Wij geloven sterk in de kracht van vernieuwende ideeën om onze boodschap te verspreiden en verandering voor elkaar te krijgen. Jij bent een communicatieve allrounder die het leuk vindt om divers werk te doen: je kunt makkelijk schakelen tussen de rollen van projectleider, redacteur en contentmaker. Voor de komende jaren hebben we grote ambities en die vragen om creatieve ideeën en daadkracht. Een uitgelezen kans voor een maatschappelijk betrokken creatieveling.

Jouw Rol:

Wat bieden wij?

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand met de volgende kwalificaties en eigenschappen:

Bij het Humanistisch Verbond werken we aan een inclusief en zo divers mogelijke organisatie. Diversiteit en inclusie zijn van cruciaal belang voor succes. Daarmee willen we bereiken dat onze medewerkers de wereld waarin wij leven weerspiegelen.

Enthousiast?

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Voor vragen kan je contact opnemen met Bas Vos, teamleider campagne en communicatie, via e-mail: [email protected]. We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan een menswaardige en inclusieve samenleving. Solliciteren kan tot 21 april. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 6 mei.