Direct naar de inhoud
Word lid

Vacature: Creatieve Campagne- en Communicatiespecialist

Ben jij een creatieve geest die zich thuis voelt in de wereld van campagnes en communicatie? Heb je ervaring met het bedenken en uitvoeren van opvallende en impactvolle campagnes? Dan zoeken wij jou!

Over het Humanistisch Verbond

Vrij denken, samen leven. Het Humanistisch Verbond maakt zich sterk voor een humane en rechtvaardige samenleving waarin iedereen gelijk wordt behandeld en vrij is het leven zelf vorm te geven. Wij inspireren met geestelijke zorg, cursussen, evenementen, en lezingen, en brengen humanistische thema’s op de maatschappelijke agenda. Onze organisatie groeit, en samen met onze 19 duizend leden geven we vorm aan het humanisme en dragen we bovenal ons steentje bij aan positieve veranderingen in de samenleving. Onze programma’s zijn volop in ontwikkeling, Lees hier over onze successen toen en nu

“Werken bij het Humanistisch Verbond is voor mij een droom die uitkomt. Want dat durven we te doen bij het HV: dromen. Van een mooier leven voor jou en mij. Van een mooiere samenleving. En dat niet alleen: we zetten het ook om in daden! We voeren actie voor een betere wereld. En daar draag ik rechtstreeks aan bij. Fantastisch toch!”

Elif Stepman, senior communicatiespecialist en schrijver bij het HV. 

Hoe ga je ons team versterken?

Als creatieve Campagne- en Communicatiespecialist bij het Humanistisch Verbond maak je deel uit van ons dynamische team, waarin jouw creativiteit een cruciale rol speelt. Wij geloven sterk in de kracht van vernieuwende ideeën om onze boodschap te verspreiden en verandering voor elkaar te krijgen. Jij bent een communicatieve allrounder die het leuk vindt om divers werk te doen: je kunt makkelijk schakelen tussen de rollen van projectleider, redacteur en campaigner. Voor de komende jaren hebben we grote ambities en die vragen om creatieve ideeën en daadkracht. Een uitgelezen kans voor een maatschappelijk betrokken creatieveling.

Jouw rol:

Wat bieden wij?

Wil je solliciteren?

Stuur je motivatie en cv naar [email protected] met als titel ‘vacature communicatie’ t.a.v. Bas Vos, hoofd communicatie & campagne. Voor vragen kun je ook bij hem terecht via [email protected].

Bij het Humanistisch Verbond werken we aan een inclusieve en zo divers mogelijke organisatie. Niet alleen onze campagnes zijn gericht op diversiteit en inclusie, we willen ook dat onze medewerkers de wereld waarin wij leven weerspiegelen. Iedereen is dus welkom te solliciteren.