Direct naar de inhoud
Word lid

Inspiratie

Doe een cursus, bezoek de Socrateslezing of lees HUMAN INC. Kortom: verrijk je leven met meer humanisme. Hoe? Lees hier meer!

Type content: Thema's Categorieën: Inspiratie voor het leven

Cursussen

We zoeken allemaal naar de zin van het leven. Behoefte aan verbinding en verdieping? Bekijk hier ons cursusaanbod en meld je aan.

Evenementen

Het Humanistisch Verbond organiseert lezingen, debatten en festivals met verdieping voor een vrije en een humane samenleving. Lees hier meer!

Humanistisch Wandelen

Als je wandelt, ontdek je stap voor stap de wereld. Alleen of samen. Zo ontstaat ruimte voor verwondering. Lees hier verder

Vragen over het leven

Het Humanistisch Verbond praat over je vragen over het leven, over wat jij van waarde en betekenis vindt, hoe je zinvol kan leven. Lees meer

Webshop

Het Humanistisch Verbond werkt aan een vrije en humane samenleving. Wie wil ik zijn? Wat vind ik belangrijk? Vind inspiratie in onze webshop.

Inspirerende verhalen

Prikkelende interviews, verdiepende essays en verhalen van mensen over menselijkheid

Agenda

Lijst van evenementen

 • Hoe kun je je toch met je medemens verbinden, ook al heb je een andere mening? Het beoefenen van de dialoog kan hierbij helpen.

  Categorie:
  Amsterdam-Amstelland
  Locatie: Huis de Pinto, Amsterdam
 • Zou je graag stil staan bij je abortuservaring? En deze met andere mensen in een veilige sfeer delen? Dan is deze gespreksgroep misschien wel iets voor jou.

  Locatie: Dichtbij Utrecht Centraal, Utrecht
 • Drie vrouwen ontmoeten elkaar in een bar. Het is Happy Hour. Al snel komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan. Bezoek de leesvoorstelling nu in Rotterdam.

  Locatie: Bibliotheektheater, Rotterdam

Deel deze pagina

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.