Direct naar de inhoud
Word lid
Hoofdbestuur Humanistisch Verbond

De vereniging

Het Humanistisch Verbond is een vereniging met 19.000 leden, 30 afdelingen en werkgroepen, een bestuur en een landelijk bureau. Lees meer.

Type content: Thema's Categorieën: Wie we zijn

Het Humanistisch Verbond is een vereniging die bestaat uit een bestuur, landelijk bureau, afdelingen en werkgroepen, verspreid over het land. De afdelingen organiseren cursussen, lezingen, gespreksgroepen en themabijeenkomsten.

Het bestuur

Het bestuur en directie zijn verantwoordelijk voor het beleid van het Humanistisch Verbond en bestaat uit zeven leden. Mardjan Seighali is de voorzitter.

Het landelijk bureau

Het landelijk bureau van het Humanistisch Verbond, dat is gevestigd in Amsterdam, is verantwoordelijk voor het het uitvoeren van het door het bestuur uitgezette beleid. Robbert Bodegraven is directeur van het landelijk bureau. Op het landelijk bureau werken zo’n twintig medewerkers.

Bekijk de belangrijke verenigingsdocumenten

Bekijk onze statuten

De statuten van het humanistisch verbond zijn beschikbaar als PDF download door te klikken op de onderstaande link

Bekijk het huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement van het humanistisch verbond zijn beschikbaar als PDF download door te klikken op de onderstaande link

Bekijk de akte van Wijziging

De akte van wijziging van het humanistisch verbond zijn beschikbaar als PDF download door te klikken op de onderstaande link

Deel deze pagina

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.