Vooraf was er een uiteenzetting waaraan een mogelijk voornemen zou kunnen voldoen. Vervolgens gingen we in kleine groepjes uiteen om te vertellen waaraan gedacht werd. De sfeer was goed en voelde zo vertrouwd dat daar mooie en waardevolle ideeën en verwachtingen over verteld werden. We hebben met elkaar het koffie- of theeglas geklonken op een goed en gezond 2023.

Over Vrijdenken op Vrijdag

Café Vrijdenken op Vrijdag is een gezamenlijk initiatief van Humanitas Eemland Humanistisch Verbond Eemland om op vrijdagochtend mensen op een gezellige manier bij elkaar te brengen en aan de hand van een thema met elkaar in gesprek te raken.

Vaak wordt er iemand uitgenodigd om iets te vertellen over een recent nieuwsonderwerp, wat iemand bezighoudt, een hobby, of een specifiek met humanisme verbonden onderwerp. Basis voor de bijeenkomsten is de dialoog en gezelligheid. Dus geen discussies maar waar mogelijk verdiepende gesprekken met elkaar.

Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected] of kom gerust langs bij Vrijdenken of Vrijdag!

Bekijk de agenda

H-Pijper

Henk Pijper

Voorzitter Eemland

Profiel-pagina