Ben jij communicatief sterk, maatschappelijk betrokken én wil je tijdens je stage meer dan alleen koffie halen en post wegbrengen? Kortom: wil je de wereld beter en menselijker maken met prachtige campagnes? Word dan stagiair op de afdeling Campagne & Communicatie van het Humanistisch Verbond.

Wie zijn wij?

Het Humanistisch Verbond is de organisatie die zich sterk maakt voor een menswaardige samenleving waarin iedereen gelijk wordt behandeld en vrij is het leven naar eigen wens vorm te geven. We organiseren debatten en cursussen, en staan pal voor menswaardigheid. Op onze belangrijkste thema’s voeren we campagne, zoals de nu lopende campagne om abortus uit de taboesfeer te halen.

Op de afdeling Campagne & Communicatie is plek vrij voor een stagiair(e) voor 32-36 uur per week voor een periode van 3 – 6 maanden. De start- en einddatum is in overleg te bepalen, maar we gaan uit van ongeveer starten per september.

Wat ga je doen?

Samen met ons denk je na over de strategie van de campagnes, en zorg je er mede voor dat onze acties gehoord en gezien worden – via social media, nieuwsbrieven, website en pers. Je leert hoe je politiek en maatschappelijk beladen campagnes voert vanuit humanistische waarden.

Wie zoeken we?

  • HBO of WO-student in de richting van communicatie, journalistiek, politicologie of sociologie
  • Je bent online handig, initiatiefrijk en hebt affiniteit met humanisme
  • Je bent graag op de hoogte van wat zich op politiek, maatschappelijk en levensbeschouwelijk vlak in Nederland en daarbuiten afspeelt

Wat bieden wij?

  • Een interessante en uitdagende stageplek met intensieve begeleiding in een klein team, in een organisatie van 20 medewerkers.
  • Een stagevergoeding is € 350 per maand op basis van 36 uur per week.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Fiona Fortuin: f.fortuin@humanistischverbond.nl

Schermafbeelding-2019-06-07-om-11.01.19

Fiona Fortuin

hoofd campagne en communicatie

Profiel-pagina