Baruch Spinoza

Wil je bij de opening zijn?
Op vrijdag 25 juni tussen 14.00 – 17.00 kunnen deelnemers in tijdslots de route fietsen. Deelnemers ontvangen vanwege de feestelijke lancering een tasje met proviand van de Plantage. De tocht start in het centrum van Amsterdam en eindigt in het Nelson Mandelapark in de Bijlmer. (eventueel kun je ook de helft fietsen, en de andere helft op een later moment op een eigen tijd nog eens doen).

De fietstocht is coronaproof ingericht: Per tijdsslot van 10 minuten mogen 4 fietsers starten. Je kunt dus met een groepje van maximaal 4 vrienden of gezinsleden fietse. Opgeven voor een tijsslot kan met een groepje, in een tweetal of in je eentje. Dan kan het dus dat er anderen tegelijk met jou starten. Je hoeft niet samen de tocht af te leggen (maar dat kan uiteraard we leuk zijn).

De Spinozafietsroute is onderdeel van ons 75-jarig jubileumprogramma en in samenwerking met Artis en de Vrijheid van Amsterdam ontwikkeld. Deelname is daarom gratis.

Let op:
Deelnemers hebben een fiets nodig, een smartphone en eigen oortjes of koptelefoon.

Startlocatie: bij Artisplein, aan de Plantage Middenlaan. S.v.p. vermijd de reguliere ingang van Artis aan de Plantage Kerklaan!

Je kan de fietsroute na de lancering gratis fietsen wanneer je maar wilt (deze is vanaf 25 juni te vinden op vrijheidvanamsterdam.nl).

Vragen?
Neem contact op met Hannah Hamans, [email protected].

Wil je erbij zijn? Meld je hieronder aan. Opgeven kan tot uiterlijk 21 juni, 23:59 uur. 

Helaas! Was je net te laat?

Verruim je blik op jezelf, de ander en de wereld met onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je ook op de hoogte van onze cursussen en andere evenementen.