De Socrateslezing van Rob Wijnberg op 1 december 2021 in Den Haag is geannuleerd.

Door de oplopende besmettingen vinden we het onverantwoord om met zoveel mensen (de zaal was uitverkocht) samen te komen. Ook al zouden we ons aan de nu geldende regels houden, en hadden we ons er zo op verheugd. Het voelt in de huidige situatie toch prettiger om het te verplaatsen.

Nieuwe datum of restitutie

Er is een nieuwe datum. De Socrateslezing van Rob Wijnberg is verplaatst naar woensdag 30 maart 2022. De locatie en de tijd zijn ongewijzigd: Theater Diligentia in Den Haag van 20:00 tot 22:00 uur.

De reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Wilt u de tickets houden, dan hoeft u niets te doen, behalve de nieuwe datum in uw agenda te zetten – zodat u het niet vergeet 🙂

Kunt u niet op deze nieuwe datum, en wilt u uw tickets annuleren? Dat kan. U krijgt dan uw geld terug. Wilt u uw tickets in dat geval vóór 1 januari 2022 annuleren? De vrijgekomen tickets kunnen dan weer in de verkoop.

Voor restitutie van de tickets vragen we u het formulier hieronder in te vullen. U krijgt in de tweede week van januari uw geld teruggestort.

Vul dit formulier en u krijgt het bedrag teruggestort op uw rekening.

Vul hier in welke tickets u wilt retourneren en het aantal per ticket

Price: € 15,00
Price: € 10,00
Price: € 7,50
Price: € 10,00