Direct naar de inhoud
Word lid

Onze diensten

Leven is oefenen, is vallen en opstaan. Soms zoek je steun, advies, raad en daad, een luisterend oor of een simpelweg een paar tips waar je mee verder kunt.  Lees alles over onze humanistische diensten.

Humanistisch geestelijke verzorging

Voor hulp bij levensvragen kun je terecht bij geestelijk verzorgers, of je nu gelovig bent of niet. Humanistisch geestelijk verzorgers zijn er voor álle mensen met levensvragen. 

David Vroom

Vragen over het leven

Dit platform gaat om de mens met vragen over het leven, over wat hij van waarde en betekenis vindt, hoe hij zinvol kan leven.

Wie regelt alles na mijn overlijden?

Vraagt u zich wel eens af wat er allemaal moet gebeuren als u er niet meer bent? Ga in gesprek met team Nalatenschap & Executeurs van het Humanistisch Verbond.

Nalaten

Een leven zonder dogma’s en onderdrukking in een vrije, humane en tolerante samenleving. Dat is ons ideaal voor de wereld waarin we leven – nu, maar ook in de toekomst. Door het Humanistisch Verbond op te nemen in uw testament draagt u bij aan dit ideaal. Ook als u er niet meer bent.

Adelheid Roosen wint de Van Praagprijs in 2015

Team Nalatenschap en Executeurs

Ons team Nalatenschap & Executeurs beheert middelen en nalatenschappen voor het Humanistisch Verbond. Hoe doen zij dat en hoe kunt u bijdragen?

Deel deze pagina

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.