edvard munch -melancholy

Ik meld me aan!

Je ontvangt donderdag een herinneringsmailtje.

  • We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het is logisch dat je je nu meer dan anders zorgen maakt over de toekomst. De adviezen die je krijgt zijn goed bedoeld (blijf positief! Het komt wel goed!) maar niet handig. Want angst die je wegduwt, komt vaak als een boemerang terug. Hoe dan wel om te gaan met je zorgen?  

Donderdag 2 april om 19.30 uur houden we spreekuur met praktisch filosoof Reine Rek. Van de Stoïcijnse filosofie kunnen we leren hoe we constructief over zelfs het vervelendste scenario na kunnen denken. Zij vertelt hoe precies, en geeft daarbij handige tips. Ook zal ze vragen beantwoorden. Waar loop je tegenaan? Hoe reëel zijn je zorgen? Jouw vragen kun je vooraf insturen via het formulier op onze website, maar kun je donderdag ook live stellen via facebook.  

Het spreekuur is live op Facebook op donderdag 2 april 19:30 uur 

reine rek klein
Beeld door: Sanne Nadine Hes

Over Reine Rek
Diepere levensvragen bespreken en daarbij ruimte geven aan wat je liever uit de weg zou gaan. Dat is de rode draad in het werk en leven van Reine Rek. Ze is praktisch filosoof en counsel. Ze organiseert cursussen, ze presenteert, en ze begeleidt mensen in zingevingsvraagstukken.