Direct naar de inhoud
Word lid
Leden op de Algemene Ledendag 2022

Algemene Ledenvergadering: de vergaderstukken

Type content: Nieuws Categorieën: Activiteiten Verenigingsnieuws Gepubliceerd op:

Op de Algemene Ledenvergadering van 25 november 2023 stemmen de leden over de plannen voor 2024 en andere zaken. De vergaderstukken vindt u hier.

Op zaterdag 25 november 2023 houden we de jaarlijkse Ledendag met onder meer de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats in Zwolle. Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier. De dag begint om 12 uur met een lunch, en om 13 uur start de vergadering. Voorafgaand aan de vergadering vragen wij je de bijbehorende stukken door te nemen, zodat je goed voorbereid je stem kunt uitbrengen en op tijd een motie of amendement kunt indienen. Let op: alleen leden kunnen stemmen.

Het volledige programma, de agenda en alle agendastukken

zijn overzichtelijk samengevoegd in één pdf-bestand dat je hieronder kunt downloaden.

Tot twee weken voorafgaand aan de vergadering is er de mogelijkheid tot het indienen van amendementen, moties, vragen en opmerkingen. Wil je een amendement of motie indienen? Dat kan tot 11 november 2023 om 12 uur door een bericht te sturen naar [email protected].

Volg je de Ledenvergadering digitaal? Digitaal stemmen is niet mogelijk. Je kunt een ander lid dat wel in Zwolle aanwezig is, machtigen om namens jou in de zaal te stemmen. Je dient hiervoor een machtigingsformulier in te vullen en aan die ander mee te geven. Mail naar [email protected] voor dit formulier.

Heb je een machtigingsformulier van een ander lid ontvangen? Neem die mee naar Zwolle. Je kunt hem afgeven bij de aanmeldbalie.

Algemene vragen? Mail ons: [email protected].

Nog eens alle informatie op een rij

De Ledendag 2023

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Zaal: Theater Buitensoos
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Theater Buitensoos

Het tijdschema

12:00 ontvangst en lunch 
13:00 – 14:30 Algemene Ledenvergadering 
14:30 pauze 
15:00 optreden filosoof Marjan Slob 
16:00 drankje & snacks 
17:00 einde

Heb jij je nog niet opgegeven voor de Algemene Ledenvergadering?

Dat kan nog steeds!

Deel deze pagina

A list of posts