Up! Leven voor gevorderden

14 september 2017

Up! Leven voor gevorderden

‘Weg met die stereotype beelden!’ Volgens oud-politicus Dries van Agt en Hedy d’Ancona is het tijd dat we anders leren kijken naar ouder worden. De oudere is niet ‘de afhankelijke’, ‘de eenzame’ of ‘de hulpbehoevende’. De oudere danst, zingt en is nog net zo nieuwsgierig als in zijn jonge jaren. Niet gebrekkig, maar kundig door ervaring.

Ben je net als Dries van Agt, Hedy d’Ancona en Bahram Sadeghi nieuwsgierig naar het leven en wil je blijven leren? Ken of ben je een gevorderde in het leven? Of zou je dat graag willen worden? Vier dan samen met onze ambassadeurs het 'ouder worden'. Kom op 6 en 7 oktober naar Festival UP!
Lees het hele Up festivalprogramma

Win tickets

Wij mogen twee dagkaarten voor vrijdag (a €12,50 per stuk) en twee dagkaarten voor zaterdag (a €12,50 per stuk) weggeven! Kans maken?
DOE MEE en stuur voor 21 september een mail naar webredactie@humanistischverbond.nl met in de onderwerpregel UP WINNEN VRIJDAG of WINNEN ZATERDAG.

Socrateslezing: Er is een land waar ouderen willen wonen

Dit voorjaar hield Hedy d’Ancona voor het Humanistisch Verbond een Socrateslezing met een pleidooi voor de emancipatie van ouderen. De lezing is terug te zien op Youtube.

Dit festival van Lux Nijmegen wordt mede mogelijk gemaakt door het Humanistisch Verbond, ZonMw – Beter Oud, Fonds Sluyterman van Loo, Stichting RCOAK, Bavo Stichting Heemstede, Gemeente Nijmegen, Stichting HSHB, MOAI, Radboudumc en SWON.
Kijk op de site van Up! voor het hele programma.