Direct naar de inhoud
Word lid

Niet-leden gezocht voor gesprekken over de toekomst

Type content: Nieuws Categorieën: Nieuws Gepubliceerd op:

We werken aan een nieuwe strategie voor de komende jaren. In dit traject zijn ook niet-leden onmisbaar. In januari en februari houden we gesprekken met focusgroepen.

In 2022 werkt het Humanistisch Verbond aan een strategie voor de komende jaren. In dit traject worden gesprekken met focusgroepen gehouden. Dat gebeurt met verschillende groepen waaronder ook niet-leden. Met de niet-leden zal het gaan over: wat trekt u aan in het Humanistisch Verbond? Op welke thema’s zou de vereniging zich volgens u meer op moeten richten? Wat vindt u belangrijk voor uw leven, voor de samenleving en waar haalt u zingeving uit? En natuurlijk ook: waarom bent u niet lid?

Deze maand gaan de gesprekken met de focusgroepen van start. Elk gesprek vindt plaats in een groep van ongeveer acht personen en duurt circa anderhalf uur. Wilt u deelnemen aan een gesprek? Meld u zich dan aan voor de interesselijst. Uit de inzendingen doen we een steekproef. Wanneer u zich aanmeldt, hoort u in de tweede week van januari of u bent ingeloot en wordt uitgenodigd (het lukt helaas niet iedereen te spreken), en waar en wanneer het gesprek plaatsvindt.

Deel dit

A list of posts

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.