Direct naar de inhoud
Word lid

Loop mee met de klimaatmars 2023

Type content: Nieuws Categorieën: Klimaat & natuur Koppig optimisme Nieuws Gepubliceerd op:

Het Humanistisch Verbond loopt de klimaatmars 2023. We vormen een groot blok met koppige optimisten. Sluit je je bij ons aan?


De klimaatmars 2023 op zondag 12 november in Amsterdam belooft de grootste klimaatmars tot nu toe te worden. Wij doen mee. We vormen een blok vol koppige optimisten: mensen die zich koppig blijven inzetten voor een rechtvaardige en duurzame wereld, ondanks alle tegenslagen. Mensen die zich inzetten om het beter te doen. Ze zijn niet naïef, maar tegen de klippen op geloven zij in positieve verandering. Mensen zoals jij dus?

Loop samen met ons de klimaatmars 2023, de grote mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid. Vlak voor de cruciale Tweede Kamerverkiezingen. Alle koppige optimisten verzamelen! Sluit je bij ons aan. Laat ons via onderstaand formulier weten of je met ons meedoet, dan ontvang je op een later moment de informatie met hoe, wat, waar en hoe je in de aanloop ernaartoe misschien al iets kunt doen.

Meelopen?

Protestborden maken

Op woensdag 8 november komen we samen in Amsterdam om borden te maken. Kom dus naar Studio K. Daar organiseren we een borden-maak-verbindings-avond. Een avond om gezamenlijk te werken aan bordjes en uitingen om mee te dragen tijdens de mars. Dit is niet alleen praktisch. Het verbindt, motiveert en het is daarbij ook vaak nog eens heel gezellig!

Je kan gewoon langskomen. Wij zorgen voor de materialen en drinken, maar neem vooral nog wat karton of te knutselen mee.

Zien we je daar?

Woensdag 8 november -19:30 – 22:00
Studio K, Timorplein 62
, Amsterdam Google Maps

Deel deze pagina

Leer andere koppige optimisten kennen