Laatste kans voor opvoedvragen!

17 november 2016

Laatste kans voor opvoedvragen!

Door webredactie

Goed opvoeden, hoe doe je dat? Stine Jensen en Frank Meester gaan in hun theaterlezing De opvoeders samen met het publiek op zoek naar het antwoord op die vraag. 'Heel inspirerend en herkenbaar!', 'Leuke afwisseling tussen (filosofische) theorie en praktijkverhalen en voorbeelden,' dat zijn de reacties van bezoekers van eerdere edities. 22 november is de (voorlopig) laatste theaterlezing, in De Nieuwe Liefde in Amsterdam. Er zijn nog enkele kaarten!

Stine en Frank bespreken in De opvoeders kort een aantal bekende filosofen die over opvoeden hebben geschreven. Daarna is het publiek aan de beurt. Met welke opvoedproblemen zitten zij en wat zouden ze anderen adviseren? In eerdere theaterlezingen (Zwolle, Haarlem, Groningen, Amersfoort) kwamen onder andere deze dilemma’s aan de orde:

Toen ik mijn zoon aansprak op zijn eetmanieren, zei hij: “Maar in India eten ze toch ook met hun handen?”

Het is zo gemakkelijk om mijn kind (4) achter de tablet te zetten zodat ik iets voor mezelf kan doen, maar hoe stel ik een limiet?

Mijn kind (8 jaar) kan zo dramatisch doen. Laatst toen ze haar zin niet kreeg zei ze: ‘Ik kan net zo goed op straat gaan liggen, jullie luisteren toch niet naar me!’ Wat moet ik dan doen?

Dinsdag  |  22 november |  De Nieuwe Liefde, Amsterdam | 20:00 - 22:00 | Koop je ticket via De Nieuwe Liefde

Meer weten? Ga naar www.humanistischopvoeden.nu

Luister naar De Opvoeders in gesprek op de radio 1 bij Langs de lijn en omstreken

Foto: Frank Meester en Stine Jensen in Haarlem, foto Rob van Wieringen.