Direct naar de inhoud
Word lid

Hoe kunnen we elkaar helpen in deze financieel moeilijke tijd?

Type content: Nieuws Categorieën: Nieuws Gepubliceerd op:

Het leven is duur geworden, voor sommigen zelfs onbetaalbaar. Hoe kunnen we elkaar helpen? U kunt uw lidmaatschap op pauze zetten, of juist een donatie doen om het wegvallende lidmaatschap van een ander lid op te vangen. Zo kunnen we omzien naar elkaar

De elektriciteitsrekening verdriedubbelt, de zorgverzekering gaat omhoog, en de kosten van de dagelijkse boodschappen blijven stijgen. Het levensonderhoud is duur geworden, voor sommigen zelfs onbetaalbaar. Hoe kunnen we elkaar helpen?

Ook binnen onze beweging vangen we deze geluiden op. Zeker de komende wintermaanden gaan zwaar worden. Meer leden zeggen met pijn in het hart hun lidmaatschap op, omdat ze het niet langer kunnen betalen, andere keuzes moeten maken. En dat terwijl juist nu een sterke humanistische beweging zo belangrijk is: het geluid van een vrije en rechtvaardige samenleving waarin iedereen ertoe doet.

We willen er voor u zijn. Heeft u het financieel moeilijk? Dan bieden wij de mogelijkheid om het komende half jaar uw lidmaatschap op pauze te zetten. Zo kunt u ons blijven steunen, maar wordt u niet financieel geraakt. Uw lidmaatschapsgeld wordt pas weer vanaf 1 april 2023 afgeschreven. Bij een jaarlidmaatschap dat al is betaald, wordt uw lidmaatschap van 2022 verlengd tot 1 juli 2023.

Vult u het formulier hieronder in, dan maken wij de lidmaatschapspauze in orde. Vragen of hulp nodig? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 020 – 521 90 00 (telefonisch zijn we maandag t/m donderdag tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar).

Omzien naar elkaar

Kunt u het lidmaatschap blijven betalen, maar wilt u graag van betekenis zijn voor anderen en de beweging? U kunt het wegvallende lidmaatschapsgeld van andere leden compenseren door een donatie te doen. Zo zien we om naar elkaar en naar een vrije en rechtvaardige samenleving. Onderaan deze pagina kunt u uw donatie doen (klik hier).

Ja, ik zet mijn lidmaatschap voor een half jaar op pauze

Vul uw gegevens hieronder in, dan maken we het in orde.

Ja, ik help met een extra donatie

Zo zien we naar elkaar om, en kunnen we blijven werken aan een vrije en rechtvaardige samenleving. U doet een eenmalige donatie via Ideal, Bancontact, of Paypal.

Robbert Bodegraven
Robbert Bodegraven
directeur Humanistisch Verbond

Deel dit

Tags: #crisis #inflatie #lidmaatschap

A list of posts

  • Nieuw vaderschap: meer dan kostwinner

  • Rapport rechtsstaat

  • Van conflict naar samenspraak

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.