Direct naar de inhoud
Word lid
Dolly Schaar

De Dolly Dialoog Dobbelsteen

Type content: Nieuws Categorieën: LGBT-rechten Nieuws Gepubliceerd op:

Van 4 tot en met 13 november vindt de Week van de Dialoog plaats. Nederland in Dialoog organiseert dan in ruim 65 plaatsen in Nederland dialoogbijeenkomsten over diverse lokale thema’s. De inzet is om mensen met elkaar in een inspirerend en betekenisvol gesprek te brengen. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten. En het benoemen van persoonlijke actie.

Meer over de De Dialoog

De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van kennis over elkaar en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen en werken.
Ook De Dialoog doet mee. Deze organisatie maakt homoseksualiteit bespreekbaar binnen diverse etnische en religieuze gemeenschappen. De Dialoog is een gezamenlijk initiatief van het Humanistisch Verbond, COC Nederland en Stichting Malaica.

De Week van de Dialoog biedt nu de unieke mogelijkheid om op een laagdrempelige manier het thema homoseksualiteit lokaal bespreekbaar te maken. Om u daarbij te ondersteunen is de Dolly Dialoog Dobbelsteen ontwikkeld. Dolly Bellefleur, ambassadadrice van de campagne, roept hiermee iedereen op vooroordelen van tafel te vegen onder het motto ‘hey let’s be gay van Groningen tot Zierikzee!’. Op de dobbelsteen staan thema’s en stellingen die als aandachtspunt in een lokaal gesprek zijn in te brengen. Vanaf volgende week staat deze unieke dobbelsteen online; houdt dus vooral de site in de gaten! Maar bekijk hiernaast alvast een sneakpreview.

Wat gaat Dolly met die schaar doen?

Houdt de site van de diloog.nu in de gaten om daar achter te komen.

Deel dit

A list of posts

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.