Direct naar de inhoud
Word lid
cirkel met voorwerpen

Oefenen voor het leven: zelf of met hulp

Type content: Nieuws Categorieën: Humanisme Met zorg naar elkaar omzien Gepubliceerd op:

Als iets écht over jou gaat, dan is het Lifestream. Want de hoofdzaak van Lifestream is de mens. De levensbeschouwelijke mens. Jij dus. Dit platform opgericht door het Humanistisch Verbond gaat om de mens met vragen over het leven, over wat hij van waarde en betekenis vindt, hoe hij zinvol kan leven.

Ook de mens die rouwt omdat hij afscheid moet nemen, de mens die met een ander mens verder gaat en dat wil vieren, de mens die maar niet loskomt van de drukte op zijn werk, de mens die verdieping zoekt. Met Lifestream verbinden we uiteenlopende levensvragen aan inhoudelijke artikelen én humanistische dienstverleners. Want als je vast loopt op belangrijke momenten in het leven, kun je wel wat hulp gebruiken.

Dus: verbreed je horizon met inhoudelijke artikelen en kom direct in contact met dienstverleners die je verder helpen met levensthema’s variërend van geboorte tot uitvaart.

Gratis gesprek

Ben je goed geholpen door een humanistische dienstverlener en wil je dat delen? Of komt je levensvraag niet aan bod? Laat het ons weten via [email protected]

Liefstream kent vier thema’s

De drie mooiste inzenders van een levensvraag brengen wij in contact met een dienstverlener voor een gratis gesprek!

En omdat humanisten vele ‘bronnen van zin’ kennen, lees ook de artikelen over ‘goed leven’ in films en poëzie

Deel dit

Tags: #Humanisme #levenskunst #zelfzorg #Zingeving

A list of posts

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.