HGV symposium 27 september 2023

In de ontmoetingen die we hebben, spreekt het lichaam een eigen taal, maar verstaan we deze ook? Hoe kun je er contact mee krijgen, erop inhaken, op een manier waarop je er in de dagelijkse werkpraktijk steun uit kunt halen? Diverse sprekers nemen ons deze dag, ieder vanuit hun eigen expertise, mee het lichaam in.

Naast het opdoen van inspiratie, kennis en ervaring is het jaarlijks symposium de dag bij uitstek om je collega hgv’ers te ontmoeten. Tijdens de workshops, lunch en het diner is er volop tijd om ervaringen te delen, met elkaar te spreken, bij te praten en te netwerken.

Zet 'm in je agenda!

Datum woensdag 27 september 2023

Tijden*
9:30 – 10:00 inloop
10:00 – 18:00 programma met lunch en pauze
18:00 – 20:00 diner
*Kleine tijdswijzigingen kunnen nog plaatsvinden

Locatie
Fort de Batterijen
Overeindseweg 25
Nieuwegein
Google Maps

Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is volop parkeergelegenheid bij het terrein.

Prijs
€ 150 HGV’er (als je kunt declareren bij werkgever)
€ 100 HGV’er (als je zelf moet betalen)
€ 50 UvH-studenten
De prijs is inclusief lunch en diner.

Voor dit symposium is SKGV accreditatie aangevraagd. We hebben ruimte voor 130 hgv’ers. Ook is er een beperkt aantal plekken voor UvH-studenten.

Ben je erbij? Zet het vast in je agenda en hou de HGV-nieuwsbrief in de gaten. Binnenkort vertellen we je meer over het programma. Dan start ook de kaartverkoop.

Veelgestelde vragen

Is de lunch vegetarisch? Kan ik een voedselintolerantie of allergie doorgeven?

Ja, de lunch is vegetarisch. Eet je graag veganistisch of zijn er ingrediënten die je niet kunt eten, geef dit dan door bij je aanmelding. Dan zorgen wij voor een passend alternatief.

Is het diner vegetarisch? Kan ik een voedselintolerantie of allergie doorgeven?

Ja, het diner is vegetarisch. Eet je graag veganistisch of zijn er ingrediënten die je niet kunt eten, geef dit dan door bij je aanmelding. Dan zorgen wij voor een passend alternatief.

Kan ik er makkelijk komen met de auto? En hoe zit het met parkeren?

Fort de Batterijen heeft een centrale ligging; zowel vanaf de A12, de A2 als de A27 ben je binnen 5 minuten op de locatie. Je kunt gebruik maken van de ruim aanwezige parkeerplekken op en rond het terrein van Fort De Batterijen. 

Ik kom met het openbaar vervoer. Hoe kom ik vanaf Utrecht Centraal bij de locatie?

Met het openbaar vervoer pak je vanaf Utrecht Centraal buslijn 47 (uitstappen halte Koppeldijk), dan is het nog ongeveer 10 minuten lopen. 

Kom je liever op de fiets? Je kunt een OV-fiets huren op NS station Utrecht Centraal (centrumzijde). Je fietst in ongeveer een half uurtje naar Fort De Batterijen.

Is het mogelijk om een factuur te ontvangen, zodat ik de kosten kan declareren?

Ja dat kan. Na je aanmelding en betaling ontvang je een bevestigingsmail in je inbox. Stuur deze door naar [email protected].met je factuuraanvraag, dan maken we het voor je in orde.

Ik heb een inhoudelijke vraag over dit symposium. Bij wie kan ik terecht?

Neem bij vragen over de inhoud contact op met programmamanger Tanne Baas en Gwen Buijs, door te mailen naar [email protected].

Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat

Laat het ons weten, stuur een mail met je vraag naar [email protected]. Dank alvast!