“Het is klein, letterlijk, bescheiden en vrij van elke vorm van cynisme. Dat is ook weleens prettig.”

human inc 2023
De Volkskrant

Ja, stuur mij een gratis nummer!

  • Wij verzenden alleen binnen Nederland.
  • We leggen je gegevens vast conform de AVG. Zie ons privacystatement.

HUMAN INC. is het journalistieke magazine van het Humanistisch Verbond met interviews, reportages, columns en laatste cijfers. Het tijdschrift verschijnt drie keer per jaar en is gratis voor leden.

Het nieuwe nummer ‘Van ego naar eco’ gaat over hoe we met koppig optimisme de strijd tegen klimaatverandering aan kunnen gaan. Het is nog niet te laat, maar een probleem dat zo groot en zo overweldigend is, kan ervoor zorgen dat je niet meer weet waar te beginnen. Of dat het voelt alsof jouw kleine bijdrage niets uitmaakt, zeker als de politiek en de grote bedrijven weinig doen. In dit nieuwe nummer van HUMAN INC. lees je verhalen van eco-optimisten die kunnen inspireren.

Het Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is de enige onafhankelijke organisatie die staat voor een vrije en humane samenleving. We komen in actie als keuzes over leven, liefde, denken en dood in gevaar komen. Ons werk is alleen mogelijk met steun van onze leden. Samen versterken we het humanistische geluid in Nederland. Leden ontvangen het magazine gratis.