Fatima en Halima vrijdenkers
Fatima en Halima vrijdenkers

Je bent dus niet alleen

Er zijn veel meer vrijdenkers dan je denkt, in je omgeving, de geschiedenis en de wereld. Mensen die zich misschien niet willen afzetten tegen de religie waarin ze zijn opgegroeid, of wel, maar zich er niet (meer) door willen laten inperken en bepalen. Die in vrijheid willen leven en onderzoeken wat zij zelf belangrijk vinden. Maar liefst ook contact willen blijven houden met familie.

Wil jij hierover praten met lotgenoten, ervaringen uitwisselen, meer leren over vrijdenkers in de wereld? Bespreken in welk krachtenveld je je bevindt als Nederlandse ex-moslim, nieuwe inspiratie delen om te worden wie je bent en samen kijken hoe je verder wilt?

Doe dan mee aan de reeks van 3 gespreksavonden Losing my religion. Deze start 29 april in Amsterdam en wordt begeleid door Fatima el Mourabit, voorzitter Platform Nieuwe Vrijdenkers en Tobias Nieveld.

Er is plaats voor 12 deelnemers.

Je betaalt 7,50 euro voor 3 avonden. Uiteraard zijn de bijeenkomsten besloten en gaan we heel discreet om met je gegevens, informatie over locatie ontvang je later.

  • Ja, ik meld me aan voor de cursus

  • In verband met beveiliging vragen we je e-mail twee keer in te vullen