Direct naar de inhoud
Word lid

Klimaatmars 2024

Type content: Nieuws Categorieën: Klimaat & natuur Koppig optimisme Nieuws Gepubliceerd op:

Op vrijdag 31 mei loopt het Humanistisch Verbond mee met de Klimaatmars op de Zuidas in Amsterdam! Sluit je je bij ons aan?

De recente klimaatrapporten liegen er niet om: de klimaatcrisis versnelt in een alarmerend tempo. Droogte, hittegolven en overstromingen eisen nu al slachtoffers en veroorzaken chaos en verwoesting. Grote vervuilers dragen de grootste verantwoordelijkheid voor deze crisis, terwijl ze hun winst boven de gezondheid en veiligheid van de samenleving plaatsen. Door mee te lopen aan deze mars geven we, een week voor de Europese Verkiezingen, een krachtig signaal af tegen de klimaatschade die wordt veroorzaakt door grote vervuilende bedrijven.

We roepen jou op om met ons mee te lopen en je stem te laten horen voor een rechtvaardigere wereld waarin de belangen van mens en milieu voorop staan. Samen kunnen we druk uitoefenen op bedrijven en overheden om verandering te realiseren! Laat ons via onderstaand formulier weten of je met ons meedoet, dan ontvang je meer informatie. 

Meelopen?

Meld je hier aan voor ons blok!

"*" geeft vereiste velden aan

Heel graag! Hoe meer koppige optimisten, hoe beter. Met hoeveel mensen wil je aanhaken?
We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gooien het roer om

Dat we kampen met een groot klimaatprobleem weten we. Maar hoe ga je hiermee om? Vervallen in een nihilistisch ‘het maakt toch niet uit wat ik doe’ helpt jou en de aarde niet vooruit. Het is belangrijk om je innerlijke drive te vinden: door te ontdekken welke waarde de aarde voor jou heeft, en hiernaar te leven.

Wat betekent de natuur voor mij en hoe kan ik er beter zorg voor dragen? Met ons programma Ecohumanisme bieden wij jou inspiratie en handvatten aan. En we helpen jou om in beweging te komen.

Deel deze pagina

A list of posts

  • Stop de fossiele subsidies

  • Wie is Joanna Macy?

  • Hulp aan klimaatactivisten met een klimaat burn-out