Direct naar de inhoud
Word lid

Koopjes-weerbaarheidstraining 

Valentijn-koopjes. Black Friday-koopjes. Moeder- en Vaderdagkoopjes. Cyber Monday-koopjes. De koopjes slaan je aan alle kanten om de oren. Maar heb jij, of iemand waarvoor je iets speciaals wilt doen, al deze spullen wel écht nodig? Doe de Koopjes-weerbaarheidstraining! 

Van alle kanten wordt ons wijsgemaakt dat het kopen en krijgen van nieuwe spullen ons gelukkig maakt. Maar is dat wel zo? Wat maakt het leven echt waardevol? Doe de Koopjes-weerbaarheidstraining. Drie waardevolle oefeningen om je niet langer gek te laten maken door onbewuste marketing, maar je bewust te worden van wat je echt wilt. En dat helemaal gratis!  

Meld je aan voor de korte weerbaarheidstraining. Drie denkoefeningen in je mail, waarvan je de eerste meteen na aanmelding ontvangt. En voor wie wil is er verdiepingsmateriaal te bestellen. Ook gratis! 

Meld je nu aan!

Gewoon gratis en voor niks

"*" geeft vereiste velden aan

We gaan voorzichtig om met je gegevens. Lees meer in ons privacy-statement.

Waarom een weerbaarheidstraining?

Overal om ons heen – ook online – worden we constant geprikkeld en verleid met het idee dat we iets nodig hebben: eten, drinken, nieuwe gadgets, cadeaus, verzekeringen, kleding. Echt alles. Sommige spullen zijn natuurlijk nodig om te overleven en om in onze basisbehoeften te voorzien. Helaas probeert de commerciële markt ons maar al te vaak te verleiden met dingen die we níet nodig hebben. Ondertussen wordt de afvalberg met ongebruikte spullen steeds groter. Onze aarde gaat gebukt onder de huidige consumptiemaatschappij.  

Het is lastig om deze verleidingen te weerstaan. Hoe kun je je er toch weerbaar tegen maken? Door na te denken over wat jij en anderen écht nodig hebben voor een mooi en goed leven. Door je bewust te zijn van wat je van waarde vindt. 

Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het Humanistisch Verbond biedt je daarom een gratis weerbaarheidstraining aan. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook de planeet. 

Het Humanistisch Verbond zet zich in voor de aarde 

We hebben de aarde, zoals blijkt uit onze consumptiemaatschappij en de steeds groter wordende afvalberg, lang als gebruiksvoorwerp behandeld. Het is tijd om de aarde opnieuw naar waarde te schatten. Ecohumanisten putten uit de kracht van de mens om het roer om te gooien, en zorg te dragen voor de aarde. Hoe wij dat doen, lees je hier!  

Deel dit

A list of posts

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.