Klimaatmars protest

Datum en tijd: 6 november, 13.00u

Verzamellocatie: Amsterdam, exacte locatie volgt zsm

We staan als mens niet los van de natuur. We zijn er onderdeel van. Om menswaardig te kunnen leven zijn we afhankelijk van ecosystemen, het klimaat en de aarde. Dat geldt voor ons in het hier en nu maar ook voor de toekomstige generaties aardbewoners.

De wetenschap is luid en duidelijk: de huidige klimaatcrisis vormt een immense bedreiging voor de aarde en dus ook voor ons. Begin november komen wereldleiders bijeen tijdens de VN Klimaattop in Glasgow. Dit is hét moment voor een massale klimaatmars. In alle hoeken van de wereld gaan mensen de straat op om politieke leiders tot actie te bewegen. Zo ook in Nederland: op 6 november gaan we met het Humanistisch Verbond naar Amsterdam.

Wees erbij: loop met ons mee tijdens de Klimaatmars! Wij willen dat het leven niet stopt na onze dood. Wat we wel willen is dat er nog vele generaties aardbewoners na ons komen die kunnen floreren op aarde. Wij willen zicht op een menswaardig bestaan, in het nu en in de toekomst. Dat dragen we uit tijdens de klimaatmars 2021.