Hier vindt u de belangrijkste stukken voor de Algemene Ledenvergadering op 26 november 2022. U kunt de vergadering bijwonen op locatie in Bussum of digitaal (digitaal is stemmen niet mogelijk).

Alle stukken zijn overzichtelijk samengevoegd in een pdf-bestand dat u hieronder kunt downloaden. We vragen u de stukken voorafgaand aan de vergadering door te nemen, zodat u goed voorbereid uw stem kunt uitbrengen en op tijd een motie of amendement kunt indienen.

Document ALV

Download hier het document voor de Algemene Ledenvergadering november 2022

Moties en amendementen

Volledig programma Ledendag 26 november

Happy Hour Mug met de Gouden Tand

Zaterdag 26 november 2022

12:00 – 13:00 Ontvangst en lunch (veganistisch)

13:00 – 14:00 Algemene Ledenvergadering

14:30 – 16:15 Voorstelling Happy Hour van Mugmetdegoudentand en nagesprek

16:15 – 17:00 Afsluitend drankje

Locatie: Theater/congrescentrum Spant!, Dr. A. Kuyperlaan 3, Bussum

Goed bereikbaar met OV vanaf station Naarden-Bussum of Bussum Zuid
Zie routebeschrijving op de website van Spant. 

Kunt u er toch niet bij zijn?

De Ledendag is populair! Niet zo gek, met zo’n mooi programma. Maar zoveel aanmeldingen hadden we niet voorzien. Het huren van een zaal is kostbaar. Uit ervaring weten we dat een groot deel van de mensen dat zich aanmeldt, niet komt. Dat is zonde van de ruimte, de bestelde lunch en besteding van het ledengeld. We hebben een prachtige zaal gehuurd waar bijna 300 mensen in kunnen. Als echt iedereen komt, gaat het niet passen. Wat nu?

  • Komt u toch niet? Meld u zich alstublieft af! Doe dat door uiterlijk 10 november een mail te sturen naar [email protected]
  • Wilde u iemand meenemen, maar uw gezelschap heeft zich niet apart aangemeld? Dan staat deze persoon niet op de gastenlijst.
  • Mocht het aantal aanmeldingen op 11 november nog te hoog zijn, dan zullen we leden voorrang geven op niet-leden en eventueel een loting inzetten. Natuurlijk hopen we dat dit niet nodig zal zijn. Zo wel, dan hoort u op tijd van ons.