Direct naar de inhoud
Word lid
Humanistisch-Verbond-cursussen-volgen-overzicht-2

VACATURE: docenten (betaald)

Type content: Nieuws Categorieën: Inspiratie voor het leven Verenigingsnieuws Gepubliceerd op:

Het Humanistisch Verbond zoekt freelance docenten voor het geven van onze cursussen, collegereeksen en verdiepingsdagen.

Verdiep jezelf, volg een cursus bij Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond zoekt freelance docenten die ons team willen verrijken.

Voornamelijk voor in de volgende provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Brabant, Limburg en Zeeland.

Op onze website vind je ook meer inhoudelijke informatie over ons aanbod.

Dus: Vind je het leuk om op een interactieve manier een groep mee te nemen in het humanistische gedachtengoed? Heb je didactische ervaring? Ben je goed in het overdragen van inspirerende humanistische visies en ideeën? Kun je groepsgesprekken over persoonlijke en levensbeschouwelijke vragen begeleiden? Reageer dan op deze vacature.

Wij zoeken docenten:

Wij vragen docenten die:

We bieden:

Is dit iets voor jou?

Stuur dan een motivatiebrief en CV per mail naar [email protected]. Voor eventuele vragen kun je je tevens per mail tot ons richten.

Op basis van je brief kun je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als je wordt uitgenodigd vragen we je om ons, naast een gesprek over je motivatie en verwachting, enthousiast te maken met een presentatie van een jou aansprekend Humanistisch onderwerp/ thema in maximaal tien minuten. Je didactische enthousiasme zien we daarin graag vormgegeven.

Deel deze pagina

Tags:#vacature

Vrij denken, samen leven. Sinds 1946.

Blijf op de hoogte van acties voor een menselijker samenleving, inspirerend nieuws en evenementen.