Word bewust van je eigen vooroordelen en durf buiten je bubbel te treden met het spel ‘Vrijdenken voor beginners’ van het Humanistisch Verbond. Bestel nu en je ontvangt ook nog eens gratis het speciale magazine over vrijdenkerij – verdiepend én prikkelend! Met o.a Raven van Dorst, Marli Huijer, Spinoza en Sander Schimmelpenninck.

Dus. Hoe vrij denk jij?

Vrijwattes? Lees waarom vrijdenken belangrijk is

 

vrijdenkspel 2022

Ja, stuur mij het vrijdenkspel!

  • We leggen je gegevens vast conform de AVG. Zie ons privacystatement.

Vrijwattes?

vrijdenkspel magazine

Vrijdenken is van essentieel belang voor een vrije en humane samenleving. Vrijdenken is bewust zijn van je eigen vooroordelen. Van het opzoeken van tegengestelde meningen. Van luisteren, nieuwsgierig zijn en buiten je bubbel durven gaan. Vrijdenken is een eindeloze oefening in kritisch denken. Het zorgt ervoor dat we niet in ons eigen gelijk blijven hangen, maar het denken verder brengen.

Vrijdenkers, tegen-de-stroom-in-denkers, andersdenkenden. Ze zijn onmisbaar voor een democratische samenleving: ze zetten de boel in beweging.

HET HUMANISTISCH VERBOND

Het Humanistisch Verbond is de vereniging voor vrijdenkers. Voor mensen die vragen durven stellen en niets als vanzelfsprekend aannemen. Mensen zonder vastgespijkerde dogma’s dus, maar met een open en vrije geest. Iemand zoals jij misschien?

Sinds 1946 zijn wij de enige onafhankelijke organisatie in Nederland die opkomt voor een vrije en humane samenleving.