Je inzetten voor een betere wereld samen met een team mensen die daar allemaal mee bezig zijn? En die bereid zijn dieper na te denken over de grote vragen zoals ‘Wat is een goed leven?’ ‘Waarom doen we dit?’.

Activistisch EN levensbeschouwelijk. Een klein kantoor EN vele leden, afdelingen en vrijwilligers. Veel nadenken over de wereld EN uitvoerend aan de slag. Het Humanistisch Verbond is een unieke organisatie. En die groeit, en investeert in nieuwe functies! Wil jij bijdragen aan vrijheid en rechtvaardigheid? Kom bij ons werken!

VACATURE: programmamanager Vrijheid & Zelfbeschikking (32-36 uur)

Wil jij werk maken van je maatschappelijke betrokkenheid? Dan hebben we een droombaan. We zijn op zoek naar een nieuwe programmamanager Vrijheid en Zelfbeschikking.

VACATURE: strategisch teamleider (32-36 uur)

Ben jij strategisch van nature, geef je verbindend en stimulerend leiding en vind je het leuk ook deels uitvoerend bezig te zijn? Dan ben jij de teamleider die we zoeken!

VACATURE: personal assistant (32 uur)

Heb jij affiniteit met het humanistisch gedachtegoed, ben je een organisatorische kei en een doortastende ontzorger? Kun je meepraten op directieniveau? Dan ben jij de personal assistant die we zoeken om onze directeur te ondersteunen! 

VACATURE: Notarieel jurist/executeur (32 uur)

Wil jij werk maken van je maatschappelijke betrokkenheid? We zijn op zoek naar een nieuwe notarieel jurist voor het afwikkelen van nalatenschappen.

VACATURE: Coördinator Vrijwilligers (32-36 uur)

Communicatief vaardig en kun je goed organiseren? Jij weet mensen te mobiliseren, te activeren en dat komt vooral omdat je een kei bent in samenwerken met wie dan ook – je collega’s, leden van het eerste uur, de directeur en externen. Je bent de coördinator die we zoeken!

VACATURE: Juridisch medewerker/notarisklerk (32 uur)

Als juridisch medewerker ben je de steun en toeverlaat van onze juristen bij het uitoefenen van het executeurschap. Je bent het visitekaartje van de afdeling en het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en andere relaties. Zoeken we jou?

STAGE: campaigners gezocht!

Ben jij communicatief sterk, maatschappelijk betrokken én wil je tijdens je stage meer dan alleen koffie halen en post wegbrengen? Kortom: wil je de wereld beter en menselijker maken met prachtige campagnes? Word dan stagiair op de afdeling Communicatie & Campagne van het Humanistisch Verbond. Meer informatie vind je hier.

STAGE: evenementen & activiteiten 

Als stagiair evenementen & activiteiten werk je nauw samen met de programmamanager ‘Inspiratie voor het Leven’ aan de evenementen die ons hoofdkantoor organiseert. Zoals ‘Mag het licht aan’, cursussen & workshops. Evenementen die net een beetje meer inhoud bieden! Meer informatie vind je hier.

Marieke Keyzer

Marieke Keyzer

Campagnemedewerker en redacteur

Marieke Keyzer (zij/haar) is politiek historicus en werkt sinds 2019 aan campagnes bij het Humanistisch Verbond. Hiervoor werkte ze o.a. …
Profiel-pagina