BOEKJE-gedachtekracht-mock-up_c_humanistisch_verbond_SFW

We leven in een tijd van ophef en snelle meningen. We vinden overal wat van, maar wat vinden we nou echt belangrijk? Maak ruimte voor reflectie. Bestel nu gratis het boekje Gedachtekracht: 16 persoonlijke vragen die je leven verdiepen. Met gratis verzending!

Bestel hier.

 

Ja stuur mij het boekje Gedachtekracht!

  • We leggen je gegevens vast conform de AVG. Zie ons privacystatement.

Wie wil ik zijn en wat doet er toe?

gedachtekracht-3
Gedachtekracht: kleine vragen om het grotere te bevatten

Gedachtekracht is een boekje met 16 vragen waar alleen jij de antwoorden op weet.

Het zijn kleine vragen die je helpen het grotere te bevatten. Wie wil ik zijn en wat vind ik belangrijk? Door de tijd te nemen om te reflecteren op hoe je naar de wereld om je heen kijkt en wat jij belangrijk vindt, zul je merken dat je beter begrijpt wat er voor jou toe doet.

Ga aan de slag met jouw Gedachtekracht. Bestel het boekje. Nu gratis!

Dit boekje is een uitgave van het Humanistisch Verbond

Over het Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond staat voor vrijdenken. Wie wil ik zijn? Wat vind ik belangrijk? Hoe wil ik omgaan met anderen, met mijn omgeving en de natuur? We staan voor samen leven. Maar helaas worden nog te veel mensen achtergesteld, niet gehoord en niet gezien in onze samenleving.

Met 19.000 leden laten we ons geluid duidelijk horen. We doorbreken hokjes, brengen de boel in beweging en zetten in op verandering. Vaak met succes. Wat we doen, doet ertoe. We zetten humanistische thema’s op de maatschappelijke en politieke agenda, voeren acties en campagnes, en we bieden steun en inspiratie aan iedereen die daar behoefte aan heeft.