Eric de Rooij

Jullie vinden elkaar bijzonder. Jullie kiezen voor elkaar. En jullie willen dat vieren. Want iedere relatie is uniek. Daarom zoeken jullie een eigen manier van trouwen: bezinnend, vrolijk, sober of uitbundig. Ja, vooral persoonlijk. Met rituelen die bij jullie passen en met woorden die jullie relatie bevestigen. Woorden die een gezamenlijk nieuw begin feestelijk markeren. Wezenlijke woorden.

Wat doe ik?

Ik bied begeleiding bij scharniermomenten in het leven.  Persoonlijke toespraken bij trouwerij en relatieviering en ondersteuning bij het vinden van de juiste rituelen en woorden.

Je kunt daarnaast ook een beroep op mij doen voor persoonlijke toespraken en begeleiding bij uitvaarten.

Achtergrond

Ik werk als humanistisch geestelijk begeleider in de ouderenzorg. Daarnaast schrijf ik interviews voor het blad HUMAN, poëzie en boekrecensies. Zoek je iemand die met mooie teksten inhoud aan je relatieviering of trouwerij kan geven, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Mijn specialismen: roze vieringen, vieringen voor veertig plus.

Regio

Randstad

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze of een van onze andere relatievierders? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in of bel ons op nummer 020 - 52 19 020. Onze medewerker staat u graag te woord.

       Stuur mij informatie