Elly Reumkens

Iedere belangrijke gebeurtenis in je leven verdient aandacht. Ik begeleid uiteenlopende ceremonies, vieringen en rituelen, en schrijf persoonlijke toespraken die echt over jou/jullie gaan.

Wat doe ik?

Bij belangrijke kruispunten in je leven kunnen wij samen zorgen voor een op jouw situatie en jouw persoonlijkheid toegespitste toespraak, viering en rituelen. Denk hierbij aan een breed scala van life-events, zoals:

  • huwelijk/relatieviering
  • geboorte/adoptie
  • overgangsrituelen
  • jubileum
  • afscheidsviering/uitvaart/crematie

Achtergrond

Tot 2014 ben ik als therapeut werkzaam geweest in mijn praktijk voor psycho-sociale hulpverlening. Alle cliënten, de interacties en de ervaringen, hebben mijn leven verrijkt. Verder ben ik sinds een aantal jaren als spreker bij rituelen / ceremonies werkzaam; hierin kan ik mijn schrijverstalenten benutten en kan ik, naast het begeleiden van mensen, 'spelen met taal'. Het is mijn passie om samen met mensen een gebeurtenis tot een unieke beleving te maken.

Regio

Limburg

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze of een van onze andere relatievierders? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in of bel ons op nummer 020 - 52 19 020. Onze medewerker staat u graag te woord.

       Stuur mij informatie