Wie regelt alles na mijn overlijden?

De dienst executeur van het Steunfonds Humanisme

Wat moet er gebeuren als ik er niet meer ben? Het is misschien niet plezierig, maar wel goed om er eens bij stil te staan. Want wie regelt uw uitvaart? Wie zorgt ervoor dat de wensen uit uw testament worden uitgevoerd en handelt allerlei praktische zaken af?

Als er in uw omgeving niet direct iemand is om dit voor u te regelen, kunt u het Steunfonds Humanisme als executeur inschakelen. De medewerkers regelen uw zaken met respect, zorg en oog voor detail.

Vraag nu de brochure aan! 

Een executeur is degene die uw laatste wensen uitvoert. Iemand die uw zaken regelt na uw overlijden. Het is een verantwoordelijke taak waar u niet zomaar iemand voor kunt benaderen. De afwikkeling van uw nalatenschap kost tijd en er is juridische kennis voor nodig.

Het Steunfonds Humanisme heeft medewerkers die uw nalatenschap afhandelen. Zij doen dat professioneel, zeer zorgvuldig en geheel volgens uw wensen. Een geruststellende gedachte toch?

 

 

Interesse? Vraag meer informatie aan!   

 

 

Geen executeur, maar wel bijdragen aan het Humanistisch Verbond?

Als u ook vindt dat het humanistische geluid moet blijven klinken, zeker in deze tijd, overweeg dan het Humanistisch Verbond op te nemen in uw testament. Nalatenschappen stellen ons, samen met de bijdragen van onze leden en donateurs, in staat om de idealen waar wij voor staan waar te maken.
 

Meer weten? Ga naar www.humanistischverbond.nl/nalaten voor alle informatie!

Bel ons 020 521 9036 of stuur een e-mail naar steunfonds@humanistischverbond.nl.