Cursussen organiseren

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om hun leven verdieping en betekenis te geven. Het humanisme vertegenwoordigt een lange traditie die een schat aan bronnen herbergt om deze verdieping vorm te geven. 

Als je uitgaat van menselijke vermogens, wat humanisten doen, is het niet verwonderlijk dat je dit menselijke potentieel graag wilt ontplooien. Als afdeling of werkgroep van het Humanistisch Verbond wilt u uiteraard graag iets bieden om aan dit streven tegemoet te komen. Het zou natuurlijk heel mooi zijn als u leden en geïnteresseerden een aanbod kan doen om op een interactieve en eigentijdse wijze kennis te maken met die humanistische inspiratiebronnen.

Het landelijk bureau juicht dit idee toe en biedt enkele cursussen van kwaliteit. We hebben een handleiding over het organiseren van cursussen met achtergrondinformatie over kwaliteitscriteria, financiering en de inhoud van de cursussen. Bekijk de handleiding.
Voor meer informatie over het organiseren van cursussen kunt u mailen naar cursus@humanistischverbond.nl of bellen naar Ronald Vos, 020 521 9000.

Introductiecursus humanisme

Cursus Klassieke levenskunst

Cursus Moderne levenskunst