gebouw de Heuvel

Tijdens de eerstvolgende zondagochtendbijeenkomst vertelt promovendus Dorine van Namen over haar onderzoek naar de impact van verslaving van familieleden op studenten van de Hogeschool Rotterdam. Door vragenlijstonderzoek kwamen 881 studenten in beeld met (stief)ouders, (stief)broers/zussen en/of partners met problematisch middelengebruik. Met dertig van hen zijn gedurende drie jaar vier gesprekken gevoerd. Veel van deze studenten kampen met problemen. Maar er is ook goed nieuws: wij kunnen allemaal iets betekenen voor mensen met verslaafde familieleden.

Je bent van harte welkom op zondag 16 juli in gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, 3011 GC Rotterdam. De inloop is om 10.30 uur, het programma start om 11.00 uur. Om 13.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. Dorine is na afloop beschikbaar mocht je nog even met haar willen doorpraten.

De Zondagochtendbijeenkomsten vinden plaats op de derde zondag van de maand. Ook tijdens de zomervakantie. Zet ze alvast in je agenda. We ontmoeten je graag ?

portretfoto HR – bijgesneden

Dorine van Namen (60) werkt bij Kenniscentrum Zorginnovatie van de Hogeschool Rotterdam. Ze heeft lang gewerkt als tekstschrijver/journalist. In 2020 gooide zij het roer om en maakte de overstap naar de wetenschap. Haar eigen ervaringen vormden de bron – en de motivatie – voor het doen van dit onderzoek. Zij hoopt er eind 2024 op te promoveren.

Datum zondag 16 juli 2023

Tijd 11:00 – 13:00 uur (inloop 10:30 uur)

Locatie De Heuvel, Grotekerkplein 5, Rotterdam.

Prijs gratis entree