Zindag 5 Nostalgie

We gaan daarom het thema ‘Nostalgie’ uitdiepen. Een abstract begrip dat we meestal associëren met positieve herinneringen die een prettig gevoel doen opborrelen, maar ook met weemoed of een onrealistische drang naar iets van vroeger. Voel jij je vaak nostalgisch, of heb je er niets mee? Zijn er objecten of media waar je nostalgisch van wordt, zoals je opa’s oude klok, je eerste knuffel of telefoon, of wellicht een aflevering van het polygoonjournaal? Neem mee, of stuur de link of foto naar [email protected], en wij tonen het. (Eventueel anoniem) Wil je zelf iets vertellen? Laat het ook weten!

Zindag is een zondagsbijeenkomst bedoeld voor mensen die diepgang zoeken in het leven, maar zich niet thuis voelen in een religieuze omgeving. We komen samen om het leven en ons menszijn te vieren, te erkennen dat niemand foutloos is en om elkaar te inspireren een beter mens te zijn.

Iedere Zindag staat een thema centraal dat we op verschillende manieren belichten, bespreken en beleven; met voordrachten, muziek, beeldmateriaal en ruimte voor gesprek.
De Zindag is mede-geïnspireerd op het concept van Sunday Assembly.

De bijeenkomst staat open voor iedereen, dus wees welkom en sluit aan! We sluiten af met koffie/thee en taart. Voel je vrij om ook iets lekkers mee te nemen!

Datum 29 januari 2023

Aanvang 11:00 uur (inloop vanaf 10:30)

Locatie Humanistisch Centrum, W.A. Scholtenstraat 2, Groningen Google Maps

Toegang gratis. Taart meebrengen wordt zeer gewaardeerd!

Aanmelden Niet nodig.

N.B: Dit evenement is o.a. georganiseerd door het Humanistisch Verbond Groningen (en dus niet exclusief voor haar leden) Iedereen is welkom! Jong en oud, humanist of niet.