JH 20191018

De bedoeling is dat iedereen één liedje uitkiest om te laten horen en erover te vertellen. Deze keer delen we onze ‘guilty pleasures’ met elkaar. Een guilty pleasure is dat liedje dat atypisch is voor de rest van je muziekcollectie en dat je eigenlijk niet echt mooi mag vinden van jezelf maar waar je ‘stiekem’ toch graag naar luistert. Wat een guilty pleasure is kan per persoon erg verschillen. Van André Hazes tot André Rieu; van dat hiphopliedje in je verder vlekkeloze rockcollectie tot het zoete popliedje terwijl je normaal gesproken vooral ‘Underground’ luistert; of het jaren ’60 liedje van de elpee van je ouders dat vloekt met je anders zo hypermoderne muzieksmaak.
Na elk liedje gaan we in gesprek over het nummer. Waarom is het een guilty pleasure en wat zegt het over jou? Zegt het iets over je donkere, kwetsbare of kinderlijke kanten of mag je je voorkeur voor dit liedje juist wat meer koesteren omdat je hierdoor iets gemeen hebt met mensen die anders ver van je afstaan?

Tijdens deze online meetup beluisteren en bespreken we een voor een de liedjes. Je kunt tijdens het gesprek een linkje sturen naar het liedje op YouTube bijvoorbeeld. Of, als je het aandurft: je speelt zelf het liedje voor de camera. Over elk liedje gaan we in gesprek. Er is ruimte voor je persoonlijke verhaal, maar je bepaalt uiteraard zelf wat je wilt delen.
Mocht je nou echt geen muzikale guilty pleasures hebben, dan kun je ook een liedje nemen dat op een andere manier betekenisvol voor je is.

Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/85853346011

Live “inloop” vanaf 19:45
We beginnen om 20.00 uur

Tijd: Live “inloop” vanaf 19:45. We beginnen om 20.00 uur

Aanmelden: Niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. Mail [email protected]