Donderdag 6 juni van 19:00 tot 20:30
Thema: Stadsontwikkeling als experiment, kan dat eigenlijk wel?

NRC artikel: In Almere Oosterwold bouwt elke bewoner zijn eigen paradijs
• Extra informatie:
Oosterwold is een woongebied in ontwikkeling in de Nederlandse provincie Flevoland. Het is een gezamenlijke onderneming van de gemeenten Almere en Zeewolde en het Rijksvastgoedbedrijf. Het te ontwikkelen gebied betreft ruim 43 vierkante kilometer tussen de bebouwde kommen van beide plaatsen. Wikipedia
• Een themawandeling van ca 1,5 uur, al wandelend wordt het onderwerp van alle kanten bekeken, besproken en natuurlijk wordt er ook op gezette tijden stilgestaan, in verwondering en nieuwsgierigheid.
• Wandelinformatie: U krijgt na inschrijving een routekaart toe gemaild. Om 18:45 verzamelen, van daaruit gaan we kriskras door het gebied heen, sommige projecten zijn klaar; andere starten net. Het wandeltempo is niet hoog, maar het terrein is niet altijd verhard.
• Aanmelden (noodzakelijk) en/of info:
Schrijf u in via [email protected]
Kosten € 5,- (lid + introducee), geen lid € 7,- ; overmaken op Triodos bank NL 31 TRIO 0198 3781 57 t.n.v. Humanistisch Verbond Afdeling Gooi, Vecht, Almere, onder vermelding van “Themawandeling”. Aanmelden tot uiterlijk zondag 1 juni. De wandeling gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen maar het max. is 20 personen.