Samen met FLOOR, het cultureel platform van de Hogeschool van Amsterdam, organiseren we een bijeenkomst op donderdagmiddag waar studenten en leden van het Humanistisch Verbond inspiratie kunnen vinden en met elkaar in gesprek gaan over vrijheid. Wat is vrijheid nu eigenlijk? Wat betekent het voor jou? Hoe geef je er vorm aan?

Datum donderdag 14 oktober, 16.00 – 17.30 uur

Locatie FLOOR, Wibautstraat 3b, Amsterdam Google Maps

Prijs (incl. koffie en thee vooraf en een drankje na de lezing)
€6 leden
€9 niet-leden

Aanmelden Meld je hieronder aan om je plek te reserveren. Je kunt op 17 oktober bij Floor met je pinpas de entree betalen.

Corona informatie Wij volgen de maatregelen van overheidswege zo goed mogelijk en vragen iedereen dat ook te doen. We gaan ervan uit dat je geen (milde) verkoudheids- of griepsymptomen hebt en in ieder geval 1,5 meter afstand in acht wilt nemen.

Aanmelden voor 'Vrijheid voor beginners' op 14 oktober

    Iedereen is welkom! We zijn gewoon nieuwsgierig.
    Blijf op de hoogte van nieuwe HUMA-café edities, activiteiten en thema's waarover we met elkaar nadenken en spreken. We gaan zorgvuldig om met je gegevens, je kunt je onderaan elke nieuwsbrief op elk gewenst moment afmelden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Heb je vragen, kom je er niet uit? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar Humanistisch Verbond afdeling Amsterdam Amstelland. Bedankt alvast!

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de nieuwsbrief van Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland
Dan ontvang je elke maand inspiratie en nieuws over onze activiteiten, cursussen, verdiepingsdagen en thema’s waarover we met elkaar nadenken en spreken.

E-mailadres:

☑ We gaan zorgvuldig om met je gegevens, je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.