Deze ochtend staat het thema bevrijding en vrijheid centraal.

Wat betekent dat voor u? Hoe kijken we anno 2022 daar tegenaan?

Inge Boelaart, lid activiteitencommissie van het Humanistisch Verbond zal de inleiding verzorgen.

Café Vrijdenken op Vrijdag is op de eerste vrijdag van de maand. U en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.

Andere locatie
We ontmoeten elkaar deze keer op een mooie plek in de natuur:
Theetuin De Heyligenberg
Heiligenbergerweg 1A in Leusden

De Theetuin bereikt u door op de Heiligenbergerweg de Lockhorsterweg in te slaan en neem daarna de tweede ingang. U kunt parkeren op het terrein met de auto of fiets en bus 17 stopt vlakbij de Theetuin. U bent van harte welkom en de koffie/thee staat voor u klaar!

De coronabasisregels zijn niet meer van toepassing. Maar toch, bij (mogelijke) besmetting of verkoudheid: blijf thuis!

Terugblik op het Café van Vrijdag 1 april

Hermien en Tjitske van Grootouders voor het Klimaat Amersfoort e.o. vertelden over de acties, die zij doen om iedereen bewust te maken dat we iets moeten doen, willen de volgende generaties en onze kleinkinderen nog op een leefbare planeet kunnen wonen. Aan de hand van stellingen gingen we met elkaar in gesprek.

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected] of kom langs!