Waar kan het Humanistisch Verbond zich landelijk op profileren de komende jaren? Denk en praat mee, kom naar de visiemiddag in Amsterdam!

publiek debat

In 2021 maakt het Humanistisch Verbond een nieuw meerjarenbeleidsplan. Ter voorbereiding zoekt de werkgroep ‘Visie 2020’ de komende periode al naar thema’s die relevant zijn voor het humanisme en waarop het Humanistisch Verbond zich kan profileren.

De werkgroep ‘Visie 2020’ van Humanistisch Verbond organiseert in samenwerking met de afdelingen een aantal visiemiddagen om ideeën en wensen van leden te inventariseren voor het nieuwe meerjarenbeleidsplan. De inventarisatie levert een longlist op van ideeën van leden, sympathisanten en medewerkers voor de landelijke Algemene Ledenvergadering op 21 november 2020.

Op 21 november wordt de longlist door een stemming onder leden omgezet in een shortlist. Die shortlist gebruikt het hoofdbestuur, in samenwerking met het landelijk bureau, voor het bepalen van de beleidsthema’s voor het meerjarenbeleidsplan van het Humanistisch Verbond vanaf 2021.

In Amsterdam is de visiemiddag in oktober (datum is verplaatst en wordt nog bekend gemaakt) voor leden van Humanistisch Verbond Amsterdam Amstelland en omliggende afdelingen. Daar kun je meepraten over je wensen en ideeën voor het Humanistisch Verbond in de nabije toekomst.

De gespreksleiders zijn Marco Oostdijk (HV Den Haag) en John Geurts (HV Rotterdam-Rijnmond). Wij hopen op een goede opkomst, zodat de mening van leden duidelijk wordt. Je bent van harte uitgenodigd (maximaal 30 deelnemers).

Wie, wanneer en waar

Visiemiddag

Voor wie
Amsterdam en wijde omgeving

Datum en tijd

Deze visiebijeenkomst wordt verplaatst naar oktober. Als je geïnteresseerd bent om erbij te zijn, kun je je wel alvast vrijblijvend opgeven, dan sturen we je een persoonlijk bericht zodra de nieuwe datum bekend is.

Locatie
Perdu
Kloveniersburgwal 86, Amsterdam
Google Maps

Kosten
Gratis deelname

Aanmelden
Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden.

Maximaal 30 personen kunnen deelnemen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen passende voorzorgsmaatregelen. Tijdens de visiemiddag wordt 1,5 meter afstand gehouden.

Heb je vragen?
Laat het ons weten. Stuur een mail naar [email protected]. Bedankt alvast!

Hou mij op de hoogte

Veiligheidsmaatregelen ivm Corona
We vragen iedereen erop te letten dat er tijdens de visiebijeenkomst 1,5 meter afstand wordt gehouden. Kom NIET met verkoudheidsklachten, hoesten of koorts, wanneer jij of een van je huisgenoten aan corona gerelateerde klachten vertoont, je binnen 14 dagen voor de visiebijeenkomst covid19 hebt gehad of in direct contact met een coronapatiënt bent geweest.